266px-Iguaçu_rivier

De 101Talentenmarkt is vormgegeven als een meanderende rivier.

Een metafoor voor de tocht die je onderneemt, op zoek naar je bestemming. Alleen jij weet hoe die bestemming er uit ziet. Dat is jouw stip op de horizon.

 

De rivier kan breed zijn of smal, met hoge oevers of met luie strandjes waar je even kunt aanleggen. Je gaat voor anker bij verschillende eilanden, om er iets langer te verblijven en kennis te maken met andere inwoners ..

Op de 101 Talentenmarkt ‘vaar’ je door de stroom.….. op vele eilanden kan je aanleggen om nieuwe ideeën op te doen. Daar maak je kennis met interessante mensen en organisaties die jou kunnen helpen je koers uit te stippelen en je bestemming te bereiken.

Ontdek je talenten en kies dan het ruime sop!

woordwolk 1

Adviesplein:

Acht verschillende ‘thema-eilanden’

ballonnen_paars kl  Begin voor jezelf  

Heb je een briljant idee of droom je van vrijheid? Wil je als freelancer aan de slag? Je eigen bedrijf opzetten? Je wil je talenten optimaal inzetten, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken.

Bij dit eiland tref je diverse organisaties die je wegwijs kunnen maken bij het starten van een eigen onderneming: Gemeente Renkum, Kamer van Koophandel, Werkgevers Servicepunt, UWV, SamenZP, e.a.

ballonen_rood kl  ZZP-er, laat je zien!  

Ben je (beginnend) zelfstandig ondernemer en wil je jezelf promoten? Dit eiland deel je met andere zzp-ers, om te laten zien waar jouw specifieke talenten toe kunnen leiden.

Kijk bij de deelnemende ondernemers wie je hier kunt treffen.

ballonnen_oranje kl  Talenten uit de kast  

‘Achterwerk in de kast’… maar dan voor volwassenen!  Fotograaf/ filmer Annette Schulte maakt het mogelijk dat de spotlights even op jou gericht zijn. Presenteer jezelf.. en kom uit de kast. Hier kan je in enkele minuten jouw verhaal vertellen en laten vastleggen op beeldmateriaal!

ballonnen_groen kl  Vraag het de coach  

Ben je baanloos en heb je geen idee hoe nu verder te gaan? Loop je nog ergens tegenaan, wat je weerhoudt om uit je comfortzone te komen? Ervaar je hobbels en drempels op je tocht naar een nieuwe bestemming?

Bij dit eiland vind je professionele coaches, die jou nét even verder kunnen helpen. Durf te vragen!

Een aantal van deze coaches geeft ook een workshop op de 101Talentenmarkt. Klik hier voor het workshop-programma.

ballonen_yellow

Presenteer je talent: e-portfolio, CV- check, visagie, profielfoto

 

Hoe treed je naar buiten, welke middelen staan tot je beschikking?

Laat hier gratis een professionele profielfoto maken (eventueel met  visagie, voor een persoonlijke uitstraling).

Hier vind je loopbaanbegeleiders, die jouw CV kunnen beoordelen. Of maak je kennis met een digitaal CV, waarin je competenties centraal staan.

ballonnen_licht groen kl  Vrijwilligers: vraag & aanbod  

Dit uitgestrekte eiland biedt ruimte aan organisaties op het terrein van vrijwilligerswerk. Je kunt kennismaken met zowel de instellingen die vrijwilligers nodig hebben, als met de organisaties die je kunnen helpen bij het vinden van een geschikte en zinvolle tijdsbesteding.

Klik hier om de deelnemende vrijwilligersorganisaties te zien.

ballonnen_blauw kl  Effe uitblazen!  

Wat is er leuker en zinvoller dan samen koffiedrinken…op het recreatieve eiland, met hapjes en drankjes. Om even bij te komen, of om ruimte en tijd te nemen voor een interessante ontmoeting!

ballonen_magenta  Ontmoet de werkgever  

Werkgevers (met en zonder vacatures) laten zich zien. Een gesprek levert altijd een nieuwe ontmoeting op, nieuwe inspiratie.

Dit eiland gaat over wederkerigheid: wat hebben wij elkaar te bieden, welke talenten kunnen worden uitgewisseld? Kunnen we gebruik maken van elkaars netwerk?

Klik hier om te zien wie de deelnemende organisaties zijn.

Je herkent de eilanden in de zaal aan de kleur van de ballonnen!

 

 

 

Hier vind je het complete dagprogramma.

  Wie telkens het begin van een beter leven uitstelt, doet als de boer die wacht tot de rivier is voorbij gestroomd.

Meld je aan!