ballonen_donkerblauw

Op donderdag 24 september 2015 organiseerde Samen Werkt Oosterbeek de eerste 101Talentenmarkt in het gemeentehuis van Renkum. Het was een enorm succes!

De meer dan 450 belangstellenden waren op zoek naar werk (betaald, zzp of vrijwillig), of wilden zich als bedrijf, organisatie of instelling promoten. Ontmoeten en netwerken, daar was het om te doen. De zes workshops waren tot de nok toe gevuld.

Ons team

We waren in diverse werkgroepen actief aan de slag met de organisatie

Thema-eilanden

Varen op een rivier, op weg naar jouw bestemming. Jouw stip op de horizon!

Waar gooi jij je anker uit?

Workshops

Bekijk de verschillende interessante workshops.

Foto’s & film

Klik hier voor een foto-impressie van de 101Talentenmarkt 2015

De 101Talentenmarkt werd mede mogelijk gemaakt door:

Samen Werkt is de ontmoetingsplek voor mensen die actief met hun loopbaanontwikkeling bezig willen zijn. Een plek om elkaar te inspireren vanuit positivisme en eigen kracht. Bij Samen Werkt ga je aan de slag en leer je om jouw droom te verwezenlijken door te durven en te doen.

Samen Werkt is een initiatief van Inge Buvelot, Fedde Makkinga en Maryse Kusse.

Elkaar helpen aan en met werk: om de week op woensdagochtend elkaar ontmoeten en inspireren in cultuurcentrum de Kreek in Oosterbeek.

Samen Werkt organiseert samen met alle deelnemers deze 101Talentenmarkt.

De Gemeente Renkum juicht dit initiatief toe en wilde dat graag faciliteren.

De Gemeente heeft hier invulling aan gegeven, door mee te denken, de ruimte van het Gemeentehuis beschikbaar te stellen en de catering te verzorgen, Ze heeft ons ook geholpen met deze website en de folders die we hebben verspreid voor de Talentenmarkt.

De kracht van CVS Mens en Werk zit hem in de Verbinding: de medewerker heeft hulpmiddelen en applicaties nodig voor het uitvoeren van zijn taken. De gebruikte systemen kunnen alleen optimaal rendement leveren als ze op de juiste manier worden ‘gevuld’ en gebruikt. Dat blijft mensenwerk!

CVS Mensenwerk heeft het e-portfolio systeem beschikbaar gesteld waarmee onze talenten zich kunnen presenteren op de Talentenmarkt.

Stichting SamenZP ondersteunt werkzoekenden die als (Z)ZP’er voor zichzelf willen beginnen en bestaande ondernemers met producten en diensten tegen zo laag mogelijke kosten.

Succesvol worden met een beetje hulp, is het doel van de maatschappelijke onderneming SamenZP.

SamenZP helpt bij de organisatie en stelt de website voor de Talentenmarkt met hulp van de Gemeente Renkum beschikbaar.

Wat zegt de Gemeente Renkum over de 101Talentenmarkt?
Wendy Ruwhof

Wethouder Werk, Inkomen en Participatie Gemeente Renkum

Over dit initiatief ben ik heel enthousiast! Als gemeente steunen we het natuurlijk van harte.

Het is zo passend in deze tijd dat het een initiatief is van betrokken inwoners. Ik reken erop dat daardoor de werkgevers extra geïnteresseerd zijn, want als er zoveel daadkracht wordt getoond dan moeten daar gemotiveerde mensen te vinden zijn. Doe er je voordeel mee en kom naar deze dag!

 

Jasper Verstand

Wethouder Economische Zaken Gemeente Renkum

De 101 Talentenmarkt is voor werkgevers een makkelijke manier om in contact te komen met gemotiveerd en getalenteerd personeel uit de gemeente Renkum en omstreken. Het scheelt u uitgebreide en tijdrovende sollicitatieprocedures. Bovendien kunt u tijdens deze talentenmarkt kennis maken met andere bedrijven en daarmee uw netwerk vergroten. Wij raden deelname aan deze talentenmarkt dan ook van harte aan!

 

Wat zeggen de deelnemers?

Na afloop:

http://101talentenmarkt.nl/wp-content/uploads/2014/08/quote.jpgDank en veel complimenten voor de 101 talentenmarkt. Informatieve en vooral nuttige workshops. Een indrukwekkende informatiemarkt. Nogmaals dank dat ik mocht komen. Er hing een goede, positieve sfeer.

Monique Schouten

http://101talentenmarkt.nl/wp-content/uploads/2014/08/quote.jpgWat een prachtige dag was het gisteren, wat zijn er mooie dingen gebeurd in het gemeentehuis van Oosterbeek! Met zoveel elan is dit door jullie bedacht, uitgewerkt en neergezet, echt heel erg mooi! Ik ben trots en blij dat ik er zelf (voor maar een heel klein stukje)aan bij heb kunnen dragen. De gesprekken die ik gisteren met bezoekers heb gevoerd waren mooi, ontroerend, energie gevend, van alles eigenlijk. Soms was het de opvolging van wat er voorafgaand daaraan met die mensen in een van de workshops in gang was gezet. Ik wil jullie er ook persoonlijk gewoon voor bedanken dat ik dit heb mee kunnen maken, prachtige ervaring waar ik wel even op voort kan. Alle eer aan jullie, echt geweldig hoor!

Monique van der Lans

http://101talentenmarkt.nl/wp-content/uploads/2014/08/quote.jpgAllereerst wil ik jou en het hele team nog danken voor de geweldige middag op de Talentenmarkt. Erg goed opgezet, leuke mensen, leuke workshops.
Het zou mooi zijn, wanneer dit soort bijeenkomsten vaker gehouden zouden worden.

Bert Mulder

http://101talentenmarkt.nl/wp-content/uploads/2014/08/quote.jpgIk denk dat we de organisatoren een groot compliment mogen maken voor de organisatie. Veel plaatsen kunnen wat leren van dit initiatief wat bruisend was, goed georganiseerd en niet anders kan dan veel impact opleveren.

Met vriendelijke groet,

Rob Jansen, Chain Logistics B.V

quote  Ik ben bezig om een switch te maken en start binnenkort met een opleidingstraject. Ik wil daarna , eventueel als ZZP’er  aan de slag en kan dus wel info gebruiken over starten van eigen onderneming en het presenteren hiervan.

http://101talentenmarkt.nl/wp-content/uploads/2014/08/quote.jpgIn verband met het zoeken naar werk ben ik o.a. bij  Samen Werkt Oosterbeek gekomen. Ik ben regelmatig op de bijeenkomsten geweest om mij voor te bereiden op de Banenmarkt 24 september 2015. Ik ben hier erg positief over en zie het succes hiervan.

Ik ben nog steeds bezig om mijn Digitale E-portfolio uit te breiden en te verfijnen.

MAAR :  Eergisteren ben ik in de ochtend benaderd door een uitzendbureau of ik nog beschikbaar was en ik zei ja. ’s Middags om 14.00 had ik een sollicitatiegesprek en rond 17.00 hoorde ik dat ik aangenomen ben.

Ik heb een leuke en goed opbouwende tijd gehad bij en met jullie en ik zou zeggen Ga zo door. Het is echt motiverend om lid te zijn van deze groep.

Bedankt voor alles.

Nieuws over de Talentenmarkt